Boekhoudprogramma voor ZZP en MKB

Boekhoudprogramma – Wil je als eenmanszaak of zzp-er zelf jouw boekhouding doen dan is dat echt niet zo moeilijk als je misschien wel zou denken. En wat ook belangrijk is, als je zelf jouw boekhouding doet, bespaar je toch al snel € 600 dat is snel verdiend.

Misschien denk je dat dit veel te moeilijk is en dat je dit niet zelf kunt. Maar het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een goed boekhoudprogramma. Hiervan zijn er heel veel maar er ze verschillen behoorlijk van elkaar en dan niet alleen in de prijs maar ook in gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Boekhoudprogramma!

Het is eigenlijk best gemakkelijk om zelf je eigen aangifte omzetbelasting te doen, het enige wat je moet doen is de bedragen invullen in een boekhoudprogramma.

Een goed en goedkoop programma hiervoor is die van Johan, dit boekhoudprogramma is speciaal gericht op de startende ondernemer en zzp-er.

Het boekhoudprogramma is zo ontwikkeld dat je snel en gemakkelijk je boekhouding kunt doen en je krijgt inzicht in je verplichtingen tot de belastingdienst.

boekhoudprogrammaEr word je precies uitgelegd hoe het programma werkt, verder ontdek je wat een goede administratie inhoud, ontdek je hoe je er voorstaat en wat je in de toekomst kunt verwachten.

Het boekhoudpakket van Johan is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer en is zo gemaakt dat je niet per ongeluk al jouw berekeningen zomaar kunt wissen alles zit nl. veilig opgeslagen in het programma.

Het boekhoudprogramma is gebaseerd op Microsoft Excel en hierdoor is de prijs dan ook zeer laag. Je kunt het boekhoudprogramma zowel op een Windows als een Apple computer. Omdat het programma gebaseerd is op Microsoft Excel ben je wel Microsoft Office nodig.

Op een Windows computer ondersteund Johan Microsoft Office: 2010, 2013, 2014, 2016. LET OP: Johan werkt niet met Windows Office 2007

Opeen Apple computer ondersteund Johan Microsoft Office: 2004, 2011, 2013, 2016.
LET OP: Johan werkt niet met Windows Office 2008

Bij de meeste boekhoudprogramma’s moet je maandelijks een bepaald bedrag betalen of je betaald een behoorlijk bedrag (soms een paar honderd euro) in één keer.

Bij het boekhoudprogramma van Johan is dit niet het geval. Dit programma heeft 2 verschillende versies te weten Johan Lite voor € 27,95 en Johan Basic voor € 39,95.

Dit is een eenmalig bedrag en je kunt het boekhoudprogramma jaren gebruiken zonder bijkomende kosten.

Dus wil je zelf jouw aangifte omzetbelasting en andere belastingzaken regelen kijk dan eerst op de website van Johan.

Klik hier om direct maar de website te gaan en kijk of het iets voor jou is >>>

boekhoudprogramma