Pokémon Go – Tips voor beginners en gevorderden!!!

pokémon Go tips

Ben je net gestart met het spelen van het immens populaire spel Pokémon Go, of ben je ondertussen al helemaal verslaafd aan het spelletje? Waarschijnlijk zijn enkele slimme Pokémon Go Tips altijd welkom, zodat je meer weet dan je tegenstanders.

Op dit moment zijn er al meer dan 3.000.000 Nederlanders dit Pokémon Go spelen speciaal hiervoor heeft Orange Tech de PokéGids geschreven, dit is een uitgebreide gids met meer dan 100 tips zowel voor de beginnende- als voor de gevorderde Pokémon Go speler.

Klik hier om direct de PokéGids te downloaden >>>

Pokémon Go Tips.

Het is natuurlijk altijd leuk om meer tips en tricks te kennen dan je vrienden die ook Pokémon Go spelen, de PokéGids helpt je om een Pokémon Go kampioen te worden met meer dan 100 verschillende tips, zoals:

  • Waar vindt je zeldzame Pokémons.
  • Hoe haal je alle bonussen.
  • Hoe vang je sneller Pokémons.
  • Hoe verdien je razendsnel XP.
  • Hoe ga je sneller levels omhoog.
  • Hoe stel je het beste team samen.
  • Hoe win je gyms.
  • En nog veel meer tips.

Pokémon Go

Waaruit bestaat de PokéGids?

De PokéGids is een makkelijk te lezen e-book waarin je stap voor stap ontdekt hoe je een Pokémon Go kampioen kunt worden. Alle tips staan uitgebreid beschreven en je kunt zo stap voor stap beter worden in het spelen van Pokémon Go.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op een bepaalt punt vast loopt doordat het e-book zo overzichtelijk is, kun je dit makkelijk opzoeken en zo verder komen in het spel.

De Inhoud.

Het e-book is opgedeeld in hoofdstukken elk hoofdstuk behandeld 1 onderwerp en geeft je tips waarmee je, jouw prestaties in Pokémon Go kunt verbeteren.

Hoofdstuk 1. (Goed van start met Pokémon Go).

Pokémon Go TipsDit hoofdstuk is eigenlijk voor de beginnen er wordt uitgelegd hoe je moet starten met Pokémon Go, je vindt hier tips over hoe je de app moet gebruiken en welke Pokémon je het beste als eerst kunt vangen en wat je moet doen als je de eerste Pokémon gevangen hebt.

Als je al een tijdje Pokémon Go speelt dan kun je eigenlijk dit hoofdstuk wel overslaan, omdat je de meeste tips waarschijnlijk wel kent.

Verder vind je in dit hoofdstuk enkele algemene tips en tricks die ook heel interessant zijn voor de gevorderde Pokémon Go speler.

Hoofdstuk 2. (Pokémon vinden en vangen).

Het belangrijkste van het hele spel is natuurlijk Pokémons vangen, in dit hoofdstuk ontdek je waar je deze kunt vinden en hoe je ze kunt vangen, ook lees je hier je hoe je het nearby-scherm het beste kunt gebruiken.

Dit hoofdstuk is erg leerzaam voor zowel de beginnende als voor de gevorderde Pokémon Go speler. Ook vind je weer extra aanvullende tips in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 3. (Items verzamelen in Pokéstops).

In dit hoofdstuk ontdek je wat Pokéstops zijn en hoe je hier items kunt verzamelen, ook hier weer extra aanvullende tips.

Hoofdstuk 4. (Pokémon trainen en evolueren).

Als je enkele Pokémons hebt gevangen kunt je gaan evolueren, wat dit precies inhoud en hoe je dit allemaal moet doen ontdek je in dit hoofdstuk. Ook vind je in dit hoofdstuk tips voor het evolueren van Pokémons en hoe je XP als beloning krijgt.

Hoofdstuk 5. (Teams, gyms en gevechten).

Gyms zijn heel belangrijk in Pokémon Go, je kunt hier je Pokémons trainen en vechten zodat je controle krijgt over de Gym.

In dit hoofdstuk lees je alles over de verschillende teams en hoe je moet vechten om de controle te krijgen over de gyms.

Ook vind je uitleg over de gevechten en hoe je een gym leader wordt.

Ook in dit hoofdstuk weer extra tips voor de gevechten en gyms.

Hoofdstuk 6. (Snel levels omhoog gaan als trainer).

In dit hoofdstuk ontdek je hoe je sneller in levels omhoog kunt gaan. Je begint logischerwijs bij level 1 en kunt omhoog tot level 40 hoe hoger je komt in levels hoe meer items je vrij kunt spelen, maar hiervoor ben je wel experience points (XP) nodig.

Hoe je deze kunt verdienen ontdek je in dit hoofdstuk, je lees hoe je o.a XP kunt verdienen door een lucky egg te gebruiken, en nog veel meer.

Ook hier weer extra aanvullende tips om XP te verdienen.

Hoofdstuk 7. (De beste Pokémon kiezen).

In dit hoofdstuk ontdek je welke Pokémons je het beste kunt gebruiken als je een gym wilt aanvallen en hoe je het beste een team kunt samenstellen.

Je ontdekt welke pokémons het beste zijn in aanvallen en welke het beste zijn in verdedigen.

Hoofdstuk 8. (Pokémon eggs en incubators).

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd wat eggs en incubators zijn welke soorten er zijn, hoe je ze krijgt en wat je er mee kunt

Extra Hoofdstuk. (Veel gemaakte fouten vermijden).

Dit extra hoofdstuk is zeer waardevol je ontdekt hier welke fouten er veel gemaakt worden, door dit hoofdstuk goed door te lezen zul jij deze fouten niet meer maken.

pokémon go Ook heeft de PokéGids als extra nog een paar bijlages hieronder lees je wat je van deze bijlages kunt verwachten.

Bijlage 1. (Alle Pokémon types).

In deze bijlage kun je zien welke pokémons er zijn, waar ze kwetsbaar voor zijn en waar ze sterk mee zijn.

Bijlage 2. (De items en de upgrades).

In deze bijlage lees je informatie over elk item in het Pokémon Go spel, wanneer je het item unlocked en welke upgrades er voor het item zijn.

Bijlage 3. (De levels en beloningen).

In deze bijlage kun je precies zien welke beloningen je krijgt als je een bepaalt level bereikt.

Conclusie.

Als je Pokémon Go wilt gaan spelen dan is dit een geweldige handleiding om te starten, maar ook als je als een gevorderde speler bent is de Pokégids echt iets voor jou.

Je vindt er namelijk tips en tricks die je verder nergens kunt vinden en die je helpen om een Pokémon Go Kampioen te worden.

Kortom de PokéGids is geschikt voor de beginende- en voor de gevorderde Pokémon Go speler.

Klik hier om direct de Pokégids te downloaden >>>

pokémon Go tips