Freds Bouwtekeningen Review!!!

bouwtekening steigerhout

Freds Bouwtekeningen review – Ben je opzoek naar een bouwtekening dan kun je natuurlijk gewoon gaan zoeken in Google, maar uit ervaring weet ik dat het soms behoorlijk wat tijd in beslag neemt om de juiste bouwtekening te vinden en als je er dan al een vind dan is deze vaak of niet compleet of heel onduidelijk.

Hiervoor is Freds Bouwtekeningen een geweldige oplossing, er is voor bijna elk project een goede bouwtekening hieronder zie je een bouwtekening voor een Loungebank die je direct kunt gebruiken. Deze bouwtekening komt uit het bouwtekeningen pakket van Freds Bouwtekeningen.

Freds bouwtekeningen review

Wie is Fred?

Volgens de website van Freds Bouwtekeningen is het pakket samengesteld door Fred Schouten. Ik mag mij lelijk vergissen maar volgens mij bestaat deze Fred Schouten niet maar is dit een schuilnaam voor iemand anders.

Wat natuurlijk niet automatisch inhoud dat dit niet te vertrouwen is, in tegendeel zelfs ik weet dat er heel veel mensen prima producten verkopen op internet onder een andere naam dan hun eigen.

Het is dus belangrijker of het product goed is en in deze Freds bouwtekeningen review kun je lezen wat ik hiervan vindt!

Wat wordt er beloofd door Fredsbouwtekeningen.nl?

Op de website wordt beweerd dat de bouwtekeningen die je kunt vinden op internet vaak niet helemaal kloppen en niet overzichtelijk zijn, iets waar ik het volkomen mee eens ben trouwens.

Volgens “Fred Schouten” bestaat het pakket van Freds bouwtekeningen uit duidelijke en gedetailleerde bouwtekeningen voor bijna elke klus.

Het pakket bestaat uit 10.000 Bouwtekeningen dus je hebt voor elk project de juiste bouwtekening bij de hand.

Waaruit bestaat het Freds Bouwtekeningen Pakket?

Als je het Freds Bouwtekeningen pakket aanschaft krijg je toegang tot het ledengedeelte met daarin toegang tot de ruim 10.000 Bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn overzichtelijk gerangschikt op categorie, zodat je niet alle bouwtekeningen hoeft door te zoeken maar snel de juiste kunt vinden.

Bonussen:
Naast de bouwtekeningen bevat het pakket ook nog enkele bonussen:

Bonus 1. DWG & CAD Software Pakket
Met dit software pakket kun je zogenaamde CAD-bestanden openen en bewerken, zo kun je b.v. afmetingen van bestaande tekeningen wijzigen.

Bonus 2. Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
Steigerhouten (tuin)meubelen zijn tegenwoordig helemaal in overal kom je ze tegen. Een echte top klusser maakt deze natuurlijk zo, zonder bouwtekening. Maar de beginnende klusser of de hobbyist heeft wel liever een bouwtekening steigerhout met de juiste maten.
Deze Steigerhouten Tuinmeubelen gids bevat gespecificeerde bouwtekeningen speciaal voor steigerhout en sloophout.

Bonus 3. Levenslang lidmaatschap
Je hoeft dus niet direct alle bouwtekeningen te downloaden, je krijgt levenslang toegang tot het ledengedeelte zodat je hierin altijd kunt zoeken naar een bepaalde bouwtekening en dat zonder lidmaatschapskosten, tevens worden er regelmatig nieuwe bouwtekeningen geplaatst.

Wat kost het Freds Bouwtekeningen pakket?

Tijdelijk kost Freds Bouwtekeningen 47 volgens de verkoopsite zal de prijs terug gaan naar  €94 wat trouwens nog niet duur is voor meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Wat vinden de klanten?

Hierover kon ik eigenlijk niet veel vinden op internet, als ik zoek op ervaringen Freds Bouwtekeningen, dan kom ik alleen veel review sites tegen, maar volgens mij hebben de personen achter deze websites geen toegang tot het ledengedeelte, het is n.l. zeer veel van hetzelfde, en puur gericht op de verkoop als affiliate.

Wat is ons oordeel?

Ik ben zelf ook vaak aan het klussen en weet dus uit ervaring dat een goede bouwtekening vaak ontbreekt. Zoeken op internet geeft vaak, na lang zoeken, als resultaat een bouwtekening die te klein en zodoende niet echt duidelijk. Of je vindt een bouwtekening waar de verhoudingen niet kloppen.

Dit probleem is dus met Freds Bouwtekeningen verleden tijd, ik kan nu voor elk project de juiste bouwtekening erbij zoeken.

Voor wat betreft de bonussen kan ik heel kort zijn, de eerste bonus heb ik nog nooit gebruikt, en zal ik ook nooit gaan gebruiken als er n.l. wat aangepast moet worden doe ik dat wel zelf en ben ik geen software programma nodig.

De tweede bonus de steigerhouten tuinmeubel gids is echt TOP ik heb de laatste tijd al heel wat tuinmeubelen gemaakt voor familie en kennissen en ik kan mij zelfs voorstellen om tuinmeubelen te gaan maken voor de verkoop.

De derde bonus in natuurlijk heel makkelijk, te hebt altijd toegang tot het ledengedeelte. Je hoeft dus niet meteen alle bouwtekeningen te downloaden, maar kunt als je een bouwtekening nodig hebt deze zoeken in het ledengedeelte en dan deze downloaden.

Verder worden er ook nog steeds nieuwe bouwtekeningen geplaatst, deze vind je ook terug in het ledengedeelte.

Wat ook mooi is, is dat je het pakket gratis kunt uitproberen er is n.l. een 30 dagen 100% Geld Terug Garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan hoef je alleen maar binnen 30 dagen een e-mailtje te sturen en je krijgt direct je geld terug zonder verdere vragen.

Klik hier en ga direct naar de website van Freds Bouwtekeningen >>>

Bouwtekening-steigerhout